zondag 24 december 2017

STYLING KLUS #DAMESVANRUSTICUSSTYLING #HKLIVING #AAIMADEWITHLOVE #THESOUKS #BEPUREHOME #HOUSEDOCTOR




En zo begon het...

Wat een heerlijke opdracht was dit. Het plan maken en presenteren was een feestje. De bewoners waren enthousiast en wij konden alles in werking gaan zetten. Allereerst het bestellen van de bank, want die heeft vaak de langste levertijd en daarna de rest van de spullen verzamelen.

Dankzij onze stagiaire Merel hebben wij bij de plan presentatie de bewoners een kijkje kunnen geven in hun woning door middel van een SketchUp. SketchUp is een computerprogramma waarmee in 3D kan worden getekend. Super leuk om op deze manier door de woning te wandelen en alvast de sfeer te proeven van hoe het ongeveer eruit komt te zien.



Het daybed is op maat gemaakt...

De erker krijgt op deze manier de functie van een fijne zit en relaxplek. Voeg kussens en een plaid toe, wat boeken in de vensterbank en...voila...relaxen maar!

*Vloerkleed AAI 
*Rotan hangstoel zwart
HK Living
*Hurricane lamp Be Pure
*Plaid pompom The Souks




ZITTEN OP EEN ROZE WOLK...

Wat een beauty deze bank van HK Living in de kleur nude.

Gemaakt van stevig fluweel textiel met zwart gelakte pootjes. Een ware eyecatcher in de woonkamer. En hij zit toch lekker....

We hebben een robuust houten bankje voor de bank geplaatst die dienst doet als salontafel en voetenbank. 

Nog net te zien op de foto, een bijzettafel met gouden blad. Het goud geeft toch net weer dat chique gevoel aan het geheel. 

*Bank Nude HK Living
*Bijzettafel gouden blad
*Kussen Vintage Noon vogelprint
*Kussen canvas



Zo mooi om te zien dat de producten zo goed matchen samen. De houten wand hadden de bewoners zelf al en past heel goed bij het roze van de bank en de grijstinten in de kamer. 

*Note lamp House Doctor


Voor de wand hebben we gekozen voor een betonverf...echt te gek het resultaat. Een samenspel van materialen. De betonlook maakt het wat stoerder en rauwer en bijvoorbeeld de tafellamp Note met de voet van brass en het rookglas, maakt het weer elegant. Vintage items met geweien...heerlijk verassend!

*Fotolijstje Be Pure staand
*Fotolijst liggend


Een poef is altijd een goeie bijzetter...hier staat hij leuk bij de haard! 

De poef heeft een oosters uiterlijk, gemaakt van leer met een stonewashed effect!

*Poef HK Living





Toch wel 1 van mijn favorieten, het houten krukje van STBR gemaakt van mangohout..

*krukje hout stbr
*Kralenketting Onshus zwart




DETAILS IN ACCESSOIRES

Leuke en gezellige hoekjes in je huis creeren is fijn. Vooral items met een knipoog!

Zie je het behang op de achtergrond...



Wat gaaf dit behang van HK Living. Je krijgt ineens zoveel sfeer in huis door een wand te behangen met dit behang. Het is vliesbehang met een beetje een vintage uitstraling. Prachtig...


Een detail van het behang om goed te kunnen zien hoe mooi en stevig het materiaal is.

*HK Living behang vintage reed

WE LOVE IT




Door het huis heen hebben we in samenwerking met By Molle gordijnen laten ophangen. Linnen gordijnen in een zachte kleur wat enorm goed past bij de mauve tint roze op de wand. Het linnen voelt zo zacht aan, waardoor hij ook heel mooi valt. 

Raamdecoratie van deze kwaliteit is echt een weelde...


Planten en geweien zijn favoriet bij deze bewoners en wat staat het leuk bij elkaar. Het groen van de planten en de vergrijsde potjes waar ze in staan, zijn een mooie combi.

*Rotan mand HK Living XL

Klik HIER voor de shop


Wij vonden het een zeer geslaagde make over en we zijn altijd weer blij dat de klant ons hun vertrouwen geeft om dit te doen, zodat wij het waar kunnen maken om van hun huis een thuis te maken!

Dit was onze laatste klus van het jaar 2017!
 Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van mooie metamorfoses, nieuwe ontmoetingen en creatieve uitspattingen. We zijn gegroeid op werkgebied, met als uitbreiding van ons team de komst van Gerlise en niet te vergeten onze stagiaire Merel. Wat zijn we trots als team en collega's. 

Bedankt iedereen die het voor ons mogelijk maakt dat wij dit werk kunnen blijven doen...

Hele fijne, gezellige en liefdevolle dagen gewenst en een gezond en creatief 2018.

Liefs Myrle, Marieke, Gerlise en Merel











Geen opmerkingen:

Een reactie posten