zondag 21 januari 2018

Binnenkijken bij Marieke #WOOOD #BEPUREHOME #HKLIVING #HOUSEDOCTOR #DEDAMESVANRUSTICUSSTYLING



CASA DI MARIEKE RUSTICUS

In dit blog aandacht voor het huis van Marieke. Deze nieuwbouwwoning heeft zij omgetoverd tot een waar "fashionable interieur walhalla"
Samen met haar vriend Eddy, hun kinderen Mees en Eefje en grote vriend Simon hebben ze een fijn, persoonlijk en leefbaar huis.

De spullen uit onze webshop zie je hier veelvuldig terug. Aan deze tafel wordt gewerkt, huiswerk gemaakt, samen gegeten, gelachen en gekletst.

*Woood Jamie eettafel 90x200cm



Ja er verandert veel in huis, maar dit is voor Marieke haar tweede natuur. Ze geniet van het stylen, meubels verplaatsen, verbouwen. Omdat we dagelijks met nieuwe spullen in aanraking komen, is het vaak heel verleidelijk om niet te veranderen...en dat is te zien😊

De kast van underlayment is op maat gemaakt en biedt ruimte voor de tv en voor persoonlijke accessoires. Zo ook de platenspeler waar Marieke regelmatig muziek op afspeelt.

Het perzisch tapijtje op de grond is een kringloopvondst.

*Be Pure form houten stoel
*House Doctor Moleculair hanglamp


Beetje reuring in huis..

De schommel die eerst in de kamer hing heeft plaats gemaakt voor gymringen. Leefbaar is het dus zeker...Zoon Mees hangt ook vaak op de kop in de ringen. 


*set manden AU Maison


Marieke op de foto met 1 van haar favoriete meubelstukken "de werkbank". Deze biedt ruimte voor haar keukenspullen. Van potten en pannen tot servies en kruiden. Een gaaf element in de keuken!!!


Items die je keuken gezellig maken en sfeer geven...zoals hier de gouden details als een kannetje en beker/vaas. De mangobordjes van HK Living zijn al een hele tijd in haar bezit en worden vaak geserveerd met lekkers erop...fruit, chocola, een eitje met toast.

*Mangobordjes HK Living
*AU Maison gouden kan
*House Doctor gouden vaas



De keuken is belangrijk voor Marieke, ze houdt van lekker en goed eten. Geen ingewikkelde gerechten, maar smakelijke gerechten klaar gemaakt met eerlijke en verse producten zijn favoriet. Wij als collega's genieten vaak ook van de lunch die ze voor ons klaarmaakt.


Simon wou dat hij de vuilnisbak was in de keuken, hij is zo dol op eten...hij eet dikwijls de boterhammen van het aanrecht😋


Een fijn bed met fijne stoffen, wat uitnodigt om heerlijk in weg te kruipen. Zowel s'avonds als overdag! De slaapkamer van Marieke heeft zij ingericht met zachte tinten, met als tegenhanger zwart of grijs. Als hoofdbord een groot stuk OSB hout, met hieraan te gekke accessoires. 
Haar kledingstukken hebben ook altijd een prominente plek op deze kamer. Goeie verlichting bij het bed is ook belangrijk, zeker voor haar vriend Eddy die graag leest.

*Be Pure spiegel lang
*House Doctor swing lamp brass
*Ornament HK Living 


Eefje haar domein💖

Een grote kast voor al haar mooie kleren, ze deelt deze passie met haar moeder, haha. De kast is gemaakt van underlayment en gebeitst in het white wash. Het bed van Eefje is van steigerhout. Door de naturel tinten blijft de kamer rustig en door de persoonlijke spulletjes gezellig. Het vloerkleed voor het bed maakt het knus en warm.

*Rotan mand HK Living


Mees his place👊

Ook voor Mees is zijn omgeving belangrijk. Hier is ook gebruik gemaakt van natuurlijke materialen! Het bed, het bureau en de vloer zijn van underlayment en gebeitst in het white wash. De rotan stoel van HK Living in een subtiele groentint. De kleuren en het hout geven Mees zijn kamer een heerlijk licht gevoel. Stoere elementen als de lockerkast en ijzeren mand geven er een jongensachtig tintje aan. Deze zijn overigens prive bezit.

*Woood schapenvacht wit
*HK Living rotan kuipstoel olijf groen


Ach ja en als je je schuifdeur zat bent, pimp je hem met behang. Dat heeft Marieke hier gedaan en het resultaat mag er wezen. Dit is wat je noemt creatief bezig zijn. Handig weetje: als groot voordeel heeft vinyl behang dat het kan worden afgenomen als het vies wordt.

*HK Living behang vintage reeds
Op onderstaande foto nog een leuk doorkijkje in de keuken, waar de hangstoel een favoriet plekje is!

*Rotan hangstoel HK Living
*House Doctor keukenrek

Marieke haar huis laat zien hoe je een "thuis"maakt waar iedereen zijn eigen plek heeft, je samen bent en tot rust komt...

Heb je leuke inspiratie opgedaan?! op zoek naar nog meer inspiratie...klik HIER voor onze online shop!

Liefs Myrle en Marieke







Geen opmerkingen:

Een reactie posten